FAIL (the browser should render some flash content, not this).
 
     
  SZOLGÁLTATÁSOK  
     
 
 
     
 
 
     
 
 
     
 
   
Precasso
   
Adatbázis szűrés
   
Adminisztratív szolgáltatás
   
Az Avexo Jogi csoportja
   
Jogi szolgáltatások, jogi út igénybevétele
 
     
 

Céginformáció: Üzleti filozófiánk a partneri együttműködésre és Megbízóink pénzügyi stabilitásának javítására épül. A követeléskezelés első fázisa a megelőzés, amely már az üzleti kapcsolatok kialakulása előtt csökkenti a kintlévőségek keletkezésének későbbi esélyét.A megelőzés alapja a kétirányú információáramlás. A leendő ügyfelekre vonatkozó jogi-, és pénzügyi információk beszerzése és elemzése már az együttműködés megkezdése előtt jelentősen képes csökkenteni a kintlévőségek létrejöttének kockázatát.Az ügyfelek pénzügyi-gazdasági, piaci helyzete az esetek többségében folyamatosan változik, ezért Társaságunk úgy véli, hogy nem elegendő kizárólag az üzleti kapcsolat kialakítása előtt begyűjtött céginformáció ismerete.A nagyobb üzleti biztonság elérésének érdekében ajánljuk partnereink számára komplex céginformációs szolgáltatásunkat.

Megelőzés: Az egyszeri információgyűjtés és elemzés csak az adott pillanatra vonatkozóan tartalmaz releváns információkat. A változó piaci- gazdasági környezetben az esetlegesen vizsgált cég, vállalkozás… helyzete is folyamatosan változik.Ezért szükséges a permanens jogi és gazdasági monitoring, a dinamikus változásfigyelés, csőd-, és felszámolási eljárás indulásának figyelése és a kockázat elemzés.A hatékony megelőzést szolgálja továbbá az ügyfelek irányában folytatott kommunikációban annak tudatosítása, hogy a Megbízó kiemelt figyelmet fordít a kintlévőségek megelőzésére és követeléseinek behajtására, és ezzel külső követeléskezelő céget bízott meg. Az Avexo – mint követelésbehajtással megbízott társaság – szerepeltetése az ügyfélnek küldött számlákon és üzleti iratokon (Avexo névjegy) egyértelműen jelzi az ügyfél számára a Megbízó tudatos pénzügyi tevékenységét.

Avexo névjegy: üzleti partnereink számára a megelőzés érdekében javasoljuk és biztosítjuk – az Avexo névjegy feltüntetését a számlákon és az üzleti levelezésben.

Követelésbehajtás: A megelőzéssel hatékonyan csökkenthető a kintlévőségek kialakulása, de az alkalmazott módszerekkel sem szorítható vissza teljes körűen ez a jelenség, ezért további lépéseket kell tenni az ügyfelek szerződésszerű teljesítése érdekében. A követelésbehajtás szakaszban célunk a jogi utat megelőzendő (de a lehetséges jogi következmények kilátásba helyezésével), a tartozások egyösszegű beszedése, vagy részletfizetési megállapodás megkötése.

A követelésbehajtásunk sikeressége a szakmai felkészültségen és kompetencián túlmenően azon múlik, hogy a céljaink eléréséhez rendelt technikai, szervezeti erőforrásainkat a minőségi elveinknek megfelelő magas szintű folyamatszabályozás, teljesítmény-menedzsment és kontrolling támogatja.

Saját fejlesztésű szoftverrendszerünk, valamint call-center alkalmazásunk megfelel az eredményes követelésbehajtás követelményeinek. A folyamatszabályozással és ellenőrzéssel biztosítjuk a megfelelő behajtási eszközök alkalmazását, a vállalt-, és a jogszabályokban foglalt határidők betartását.

Rendszerünk alkalmas tömeges és egyedi ügyek kezelésére, e-mail és sms üzenetek nagy tömegű indítására. Kontrolling rendszerünknek köszönhetően folyamatosan nyomon követjük és elemezzük telefonos, postai és egyéb csatornákon történő (pl.: személyes felkeresés) behajtásunk hatékonyságát. Jelentéseinket partnereink számára hozzáférhetővé tesszük.

Precasso: 30 napon belül lejárt követelések rövid határidejű behajtása telefonos ügyfélszolgálattal.

Előnyei:
- azonnali visszajelzés megbízó felé a nemfizetés okáról
- javuló fizetési morál
- adatbázis karbantartás

Adatbázis szűrés: céges partnerek adatainak frissítése.

Előnyei:
- megszűnt partnerekről információ (törölt cégek)
- eljárás alá vont partnerekről információ (felszámolás, végelszámolás, csődeljárás)
- adatbázis állandó frissítése, változások nyomonkövetése

Adminisztratív szolgáltatás
- nagy mennyiségű postai munka feldolgozása (borítékoló gép)
- telefonos ügyfélszolgálat (bejövő hívások fogadása, telefonos kampányok lebonyolítása, call-center szolgáltatás)
- archíválás

Az Avexo jogi csoportja – külső ügyvédi irodánkkal együttműködve – támogatja a jogi utat megelőző behajtási tevékenységet. A behajtási folyamatban segítséget nyújt a jogi út elkerüléséhez, egyben azonnali jogi lépések megtételét javasolja, ha az adott ügy körülményei-, az adós magatartása a jogi út igénybevételét indokolja.

Jogi szolgáltatások, jogi út igénybevétele - A Megbízóinktól jogi eljárás megindítására átvett ügyeket jogi irodánk kezeli. A beadványok szerkesztésén és benyújtásán át a jogi eljáráson való megbízói képviselet ellátásáig teljes körű szolgáltatást és tanácsadást nyújtunk (fizetési meghagyásos eljárás, felszámolás, végrehajtás, visszaszármaztatás, polgári per, büntető feljelentés stb.).